Φουρνάκια Νυχιών

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-24 από σύνολο 25

Ενεργά φίλτρα

Επαγγελματικό φουρνάκι νυχιών 24W με UV LED με...

Brand: OEM

Με χρονόμετρο και πολυμερίζει ολα τα uv gels και ημιμόνιμα βερνίκια!Περιέχει 15 UV Led τα οποία υπάρχουν στο κάτω μέρος και είναι κατανεμημένα σε όλο το κάτω μέρος για να γίνεται καλύτερα το ψήσιμο των νυχιών.

Επαγγελματικό Φουρνάκι για Τζελ, Ημιμόνιμο,...

Brand: OEM

Επαγγελματικό Φουρνάκι Νυχιών UV LED 72W με χρονοδιακόπτη και LED οθόνη ένδειξης χρόνου. Έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και διαθέτει συσκευή χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος και εξοικονόμηση ενέργειας!

Επαγγελματική Λάμπα Νυχιών UV / LED 72 watt BQ...

Brand: OEM

Η Απόλυτη Επαγγελματική λάμπα UV-art SUN BQ-72W διπλού μήκους κύματος υν + LED 365-405 nm με ισχύ 72 watts. Ένα χαρακτηριστικό του λαμπτήρα είναι οι διαστάσεις του, μπορεί να στεγνώσει άνετα δύο χέρια, για να μην αναφέρουμε την απόλυτη άνεση κατά τη διάρκεια του πεντικιούρ.

SUN 669 UVLED Επαγγελματικό Φουρνάκι Νυχιών 48W

Brand: OEM

To επαγγελματικό φουρνάκι νυχιών SUN 669 UVLED με εργονομικό σχεδιασμό και 24πλά στρατηγικά τοποθετημένα LED χωρίς νεκρές ζώνες, κάνουν το στέγνωμα των νυχιών γρήγορο και τέλειο. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το κάψιμο των χεριών σας. Οι τέσσερις ρυθμίσεις χρονοδιακόπτη, σας επιτρέπουν να επιλέξετε διαφορετικό χρόνο ανάλογα με τον τύπο του υλικού που χρησιμοποιείτε ώστε να βελτιώσετε την ποιότητα των νυχιών σας.

Επαγγελματική Λάμπα Νυχιών UV / LED 72 watt NEW...

Brand: OEM

Η Απόλυτη Επαγγελματική λάμπα LED 72 watt NEW 5 plus διπλού μήκους κύματος υν + LED 365-405 nm με ισχύ 72 watts. Ένα χαρακτηριστικό του λαμπτήρα είναι οι διαστάσεις του, μπορεί να στεγνώσει άνετα δύο χέρια, για να μην αναφέρουμε την απόλυτη άνεση κατά τη διάρκεια του πεντικιούρ.

Επαγγελματικό Φουρνάκι Νυχιών UV/LED – 48W –...

Brand: OEM

Συσκευή χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος και εξοικονόμηση ενέργειας.

Το επαγγελματικό φουρνάκι νυχιών Sun 2c περιέχει 24 led, κατανεμημένα πάνω στο σκελετό έτσι ώστε να μην υπάρχουν νεκρές ζώνες.