Ηλεκτρικοί Τροχοί Νυχιών

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-8 από σύνολο 8

Ενεργά φίλτρα

Επαγγελματικός Τροχός Μανικιούρ Πεντικιούρ ZS-606

Brand: OEM

O Επαγγελματικός Τροχός Μανικιούρ Πεντικιούρ ZS-606 είναι μια υψηλής ποιότητας, ισχυρή, επαγγελματική συσκευή με ψηφιακή οθόνη. H συσκευή είναι κατάλληλη για μανικιούρ και για πεντικιούρ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ 65W...

Brand: OEM

Ο υψηλής ποιότητας επαγγελματικό μύλο για μανικιούρ και πεντικιούρ ZS-705 θα σας εξυπηρετήσει για πολύ καιρό. Εξοπλισμένο με σφιγκτήρα χωρίς κλειδί για κόπτες στη λαβή. Το ποδόπληκτρο για τον έλεγχο ταχύτητας είναι συνδεδεμένο.

Επαγγελματικός Τροχός 35.000 Στροφών 65 Watt DM...

Brand: OEM

Τροχός νυχιών που διαθέτει εύκολο έλεγχο της ταχύτητας και ομαλή αυξομείωση. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανθεκτικό πλαστικό, ευχάριστο στην αφή, δεν θερμαίνεται, ακόμα και μετά από πολλές ώρες λειτουργίας. Διαθέτει αυτόματο σύστημα προστασίας από υπερφόρτωση και υπερθέρμανση. Συστήνεται τόσο για μανικιούρ όσο και για πεντικιούρ.

Επαγγελματικός τροχός νυχιών JMD 306 –...

Brand: OEM

O Επαγγελματικός τροχός νυχιών JMD 306 – Precision nail drill machine 45W  είναι ιδανικός για υψηλής ακρίβειας λείανση που δεν τραυματίζει το δέρμα και είναι σχεδιασμένος να χρησιμοποιείται τόσο στα φυσικά όσο και στα τεχνικά νύχια.

LUGX LG-606 Επαγγελματικός Τροχός...

Brand: OEM

Ιδανικός για επαγγελματική και σκληρή χρήση. Εάν κάνετε συνέχεια pedicure και έχετε επίπονες σκληρύνσεις αυτός ο τροχός είναι ιδανικός. Λειτουργεί από λίγες μέχρι 45.000 στροφές ενώ η έντασή του είναι ιδανική για κάθε χρήση (νύχια, πέλματα κλπ).